Ten serwis używa cookies. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie. 
 

  

 

Na podstawie zgromadzonych danych empirycznych i statystycznych opracowaliśmy następujące publikacje:

 
Raport z badań przeprowadzonych w ramach projektu
  • Część I - Diagnoza szkolnictwa zawodowego - analiza mocnych i słabych stron szkolnictwa zawodowego w sektorze przetwórstwa rolno-spożywczego w województwie łódzkim
  • Część II - Diagnoza szkolnictwa zawodowego - szanse i bariery dla rozwoju szkolnictwa zawodowego zintegrowanego z rynkiem pracy w sektorze przetwórstwa rolno-spożywczego w województwie łódzkim
 
 
Prognozy opracowane w ramach projektu

Analiza rynku edukacyjnego i rynku pracy w sektorze przetwórstwa rolno-spożywczego dla:

  • województwa łódzkiego
  • miasta Łodzi
  • podregionu łódzkiego
  • podregionu skierniewickiego
  • podregionu sieradzkiego
  • podregionu piotrkowskiego
 
 
Rekomendacje opracowane w ramach projektu
  • Część I - Rekomendacje dotyczące dostosowania oferty edukacyjnej szkół zawodowych kształcących na potrzeby sektora przetwórstwa rolno-spożywczego do potrzeb regionalnego i lokalnego rynku pracy w województwie łódzkim
  • Część II - Rekomendacje dotyczące zwiększenia udziału kobiet w szkolnictwie zawodowym i na rynku pracy w sektorze przetwórstwa rolno-spożywczego w województwie łódzkim
  • Część III - Rekomendacje dotyczące wdrożenia rozwiązań z zakresu monitorowania rynku pracy w kontekście aktualizowania form i treści kształcenia w szkolnictwie zawodowym w sektorze przetwórstwa rolno-spożywczego w województwie łódzkim".

 

Człowiek - najlepsza inwestycja

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Strona internetowa współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego